Creatieve webbouwers

Je bent op zoek om een mooie, goed converterende responsive website te laten maken?

Welkom bij de specialisten van NILMEDIA!
Wij zetten onze kennis en ervaring in om samen jouw digitale aanwezigheid perfect te maken.

We gaan voor online succes en denken daarbij graag met je mee!

Wil je liever een webshop? Bezoek dan onze WooCommerce webwinkel pagina.

Website laten maken?

Kies voor een WordPress website!

We worden (nog steeds) erg enthousiast als we weer een nieuwe WordPress website mogen maken. Je nieuwe website is net zo belangrijk voor ons als voor jou! Het gaat wellicht een belangrijke tool in je marketing worden en dan willen we goed scoren.

Onze webdesigners, frontend- en backend developers staan voor je klaar met een kickass design, kwalitatieve code en willen een website afleveren die gebruiksvriendelijk, toegankelijk en betaalbaar is. We gebruiken steeds de nieuwste technieken, zorgen er voor dat jouw site responsive en dus perfect op een mobiel toestel is te bekijken.

Onze programmeurs kunnen maatwerk oplossingen bedenken zodat we de website er kunnen laten uitzien zoals jij dat wilt. En wil je een bepaalde (misschien nog niet-bestaande) functionaliteit? Onze WordPress specialisten kunnen met hun maatwerk oplossingen haast alles voor elkaar krijgen.

Waarom kiezen voor WordPress?

WordPress is een content managementsysteem (CMS), waarmee je de inhoud van je site eenvoudig kunt te beheren. Zonder programmeerkennis of expert te moeten zijn, pas je jouw site zelf aan.

WordPress is populair: maar liefst één op vier websites zijn en worden er mee gemaakt. Daarom zijn ook heel veel uitbreidingen (dit noemen we plugins) verkrijgbaar.

WordPress is standaard al goed te vinden voor zoekmachines maar biedt de mogelijkheid om die vindbaarheid nog verder te optimaliseren. De opties zijn enorm en samen met onze specialisten maken wij de ideale site of shop voor jou.

Met bijna 20 jaar ervaring maken we professionele WordPress websites en webshops voor iedereen betaalbaar en bereikbaar.

De voordelen van Nilmedia

  • de unieke combinatie van ontwerp, techniek en marketing
  • website of shop ontwikkeling door eigen WordPress experts
  • WordPress hosting op eigen geoptimaliseerde servers
  • WordPress onderhoud & support. Ook als we jouw site niet gebouwd hebben.
  • koppeling met andere applicaties of apps
  • ombouw service van huidige (ander cms) website naar WordPress
  • training en advies


Eens brainstormen over jouw plannen?

Ben je ook benieuwd waar NILMEDIA je kan helpen om meer online succes te behalen? Ik sta je graag te woord. Plan zelf een 30 minuten call in mijn agenda in.

Direct contact met Kees

PLAN EEN CALL

Eens brainstormen over jouw plannen?

Ben je ook benieuwd waar NILMEDIA je kan helpen om meer online succes te behalen? Ik sta je graag te woord. Plan zelf een 30 minuten call in mijn agenda in.

Direct contact met Kees