“Voordelig maar hoe is de kwaliteit?” of “Hoe zit het met tijdsverschillen?”…

Wanneer je kiest om maatwerk te laten uitvoeren door specialisten van NILMEDIA dan kun je gerust zijn. Door jarenlange ervaringen met vaste en kwalitatieve partners kunnen wij application development aanbieden zoals je het verwacht van lokale software ontwikkelaars, maar aan tarieven die tot 60% voordeliger zijn.

Profiteer mee van offshore development

Wil je net als grote organisaties en bedrijven gebruik maken van het potentieel en de voordelen van offshore software development? Jouw projecten goedkoper realiseren? Bij NILMEDIA zit je aan het juiste adres. Door een uitgekiende strategie zijn we instaat om de beste kwaliteit te bieden aan de helft tot zelfs 1/3e van de prijs die je vandaag betaalt.

Wij werken met vaste teams bestaande uit professionals met specifieke kennis van een bepaald vakgebied. Deze specialisten zijn supercreatief, hebben up-to-date kennis, zijn vaak snel beschikbaar en komen samen tot bijzondere en vernieuwende concepten.

NILMEDIA selecteert als coach de beste spelers voor jouw wedstrijd (project) en nemen daarbij de volledige verantwoordelijkheid voor juridische, financiële en project management zaken. Zoals je gewend bent bij een internet agency naar dan zonder overheadkosten en met veel meer flexibiliteit.

Continue beschikbaar: een WordPress baas!

Hoewel we een beroep kunnen doen op verschillende developers in de meest uiteenlopende disciplines hebben we steeds een WordPress specialist voor je klaar staan.

Er is voor WordPress (met meer dan 75% marktaandeel is WP het meest gebruikte CMS) steeds meer vraag voor maatwerk. Soms is dit maatwerk in design zoals theming maar vaak ook in gebruik: om op een zo’n efficient mogelijk manier content te laten converteren bij jouw doelgroep.

Je kunt onze WordPress specialist op projectbasis aan een fixed price inhuren of gebruik maken van  onze voordelige strippenkaart. Hierbij koop je enkele development of support uren in en ga je samen aan slag. Ook voor kleine aanpassingen heb je zo voordelig een WordPress professional tot je beschikking.

VRIJBLIJVEND INFORMATIE AANVRAGEN

Software as a Service (SaaS)

Wij bieden al onze oplossingen aan als Software as a Service (SaaS). Je hoeft dus niet te investeren in hardware, maar betaalt alleen voor het gebruik. Wij regelen installatie, onderhoud en beheer. Afspraken over bijvoorbeeld applicatiebeheer, back-ups, onderhoud, updates en beveiliging leggen we vast in een Service Level Agreement. Al onze oplossingen zijn webbased en dus altijd toegankelijk. Op elk gewenst moment, door elke gebruiker en vanaf elke werkplek.

Voorbeelden van applicaties:

Medicora (EMR applicatie)

In samenwerking met een acupuncturist hebben wij voor deze gespecialiseerde zorgverleners een maatwerk EMR: elektronisch patiënten dossier ontwikkeld. De acupuncturist kan zowel de persoonlijke gegevens van de patiënt, het uitgebreide eerste (intake) consult als de vervolg afspraken (follow up) verwerken. TCM specifieke gegevens, zoals prikpunten, tongbeslag, etc kunnen per consult worden toegevoegd.

De patiënt kan desgewenst een notificatie email ontvangen voorafgaand aan zijn/haar volgende consult. De applicatie is GDPR compliant en wordt continue doorontwikkeld.

Meer informatie

Mijn Online Afspraak

Met dit online afspraken systeem kunnen clienten en patienten van schoonheidssalons, kappers, diëtisten, huisartsen, etc. zelf op ieder moment hun afspraak inplannen (en eventueel) ook beheren en/of annuleren. Iedere afspraak kan vooraf herinnert worden via email of sms. De afspraken kunnen gesynchroniseerd worden met Google agenda.

Het vermindert de ‘no shows’ zeer drastisch (tot 80%) en de behandelaar houdt veel meer tijd voor de behandeling over en hoeft deze minder te onderbreken.

Meer informatie


Eens brainstormen over jouw plannen?

Ben je ook benieuwd waar NILMEDIA je kan helpen om meer online succes te behalen? Ik sta je graag te woord. Plan zelf een 30 minuten call in mijn agenda in.

Direct contact met Kees

PLAN EEN CALL

Eens brainstormen over jouw plannen?

Ben je ook benieuwd waar NILMEDIA je kan helpen om meer online succes te behalen? Ik sta je graag te woord. Plan zelf een 30 minuten call in mijn agenda in.

Direct contact met Kees